Geschiedenis

Expeditiebedrijf C. van den Heuvel & Zonen B.V. is opgericht op 26 november 1929 door Cees van den Heuvel wonende te Gorinchem. In het begin werden de transportopdrachten uitgevoerd per bakfiets en per bromfiets, niet veel later per auto en per vrachtauto.
Een bodehuis werd al snel opgericht in Gorinchem en de bode- en lijndiensten kwamen tot stand. Diverse bodediensten en transportbedrijven werden overgenomen voor de uitbreiding van de vergunningen en door deze groei zijn we verhuisd van Gorinchem naar Werkendam.

Medio 2001 is C. van den Heuvel & Zonen B.V. overgenomen door Joop de Ruyter uit Meerkerk, de naam van het bedrijf bleef echter onveranderd. De Ruyter Trucks Meerkerk koopt, verkoopt, verhuurt en repareert vrachtauto’s en busjes van allerlei soorten merken.

Klik op onderstaand logo voor de website van de Ruyter Trucks

In 2002 hebben we de nieuwe locatie in Gorinchem in gebruik genomen. We beschikken nu over 3.500 m² werkvloer en 5.000 m² parkeerruimte. In de loop der jaren is C. van den Heuvel & Zonen B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerd expeditie- en transportbedrijf, dat haar naam binnen de logistieke wereld heeft gevestigd.