Kwaliteit

keurmerk transport en logistiek.gif

C. van den Heuvel & Zn. B.V. verstaat onder kwaliteit dat wat is afgesproken door middel van een klantgericht beleid snel en correct uit te voeren. Dit beleid wordt gekenmerkt door:

• Een flexibele en proactieve werkwijze
• Het actief meedenken
• Het zoeken naar efficiënte en creatieve oplossingen
• Het continu stroomlijnen van processen

Om dit beleid te ondersteunen en het dagelijks- en strategisch management te assisteren, wordt er gewerkt met een managementsysteem.

Het accent binnen dit systeem ligt op het integraal beheersen van processen. Concreet betekent dit dat C. van den Heuvel & Zn. B.V. niet alleen dagelijks werk stuurt en monitort, maar ook zoekt naar continue verbetering in ondersteunende processen. Zo wordt er voortdurend gewerkt aan bijvoorbeeld efficiëntie van middelen, moderne automatisering en goede en snelle communicatie.  Hiervoor worden zorgvuldige planningen opgesteld, evaluaties uitgevoerd en wordt achteraf de effectiviteit en verbetering doorgelicht. Dit alles gebeurt onder meer in het periodieke kwaliteitsoverleg en in interne audits.

We zijn gecertificeerd voor het Keurmerk Transport & Logistiek. Wij zijn gecertificeerd sinds 10 december 2009, 2013 herbeoordeling (afgifte 22-01-2013, geldig tot 24-11-2015), 2015 herbeoordeling (geldig vanaf 5 januari 2016, geldig tot 24 november 2018) en een herbeoordeling die geldig is vanaf 24 november 2018 tot 24 november 2021.

 

Klik op onderstaande knop om het certificaat te bekijken.